(untitled) (Baltic Journal of Sport and Health Sciences, 2018)
Straipsnyje pateikiami duomenys apie kineziterapijos vystymąsi ir šios srities specialistų rengimą Lietuvoje. Aptariami kineziterapeutų rengimo klausimai pagal Europos aukštojo mokslo tinklo programų reikalavimus. Nagrinėjamos kineziterapeutų rengimo Lietuvoje problemos ir jų sprendimo galimybės. Raktažodžiai: kineziterapija, aukštasis mokslas, Europos aukštojo mokslo kineziterapijos tinklas.